×
Allerede medlem?
Glemt ditt passord?

Tilgivelse er en viktig del av utroskapet!

Hvis du bekymrer deg over hvordan kjæresten din kommer til å reagere, hvis han/hun finner ut at du har vært utro, er et tegn på verdens merkeligste sykdom – kjærlighet! Og hvis du lider av den, har du kjempegode sjanser til å få tilgivelse. Din partner er med deg mest sannsynlig fordi han/hun elsker deg, og alt som er menneskelig kan tilgis. Tenk også – hvis kjæresten din hadde vært utro, ville hun/han få tilgivelse av deg? Hvordan hadde du løst problemet? Det er også ganske viktig å tenke litt på forholdet, fordi å få tilgivelse er et kjempestort skritt fram i forholdet deres! Nordmenn er dessuten et av de mest tolerante folka i verden! Og vi ELSKER å knulles! OG å gi tilgivelse – bare les fakta! Så det eneste problemet i å ha sidesprang er å finne en vakker mann eller kvinne å gjøre det med, som kan lett gjøres på nettet.

Kommer han/hun til å forstå at tilgivelse er løsningen?

Det er mye forskjellig som kan skje når det gjelder utroskap. Noe som kan skje er at vi er mer redde for hva folk kommer til å tenke om DEG hvis de finner ut at kjæresten din «bruker» deg eller noe sånn. Noen ganger er du og han/hun utsatt mye press fra samfunnet å oppføre dere som «oppriktige» folk, og vil ikke at noen finner ut at du har sidesprang fordi da dummer du deg ut (samfunnet nekter tilgivelse!). Dette betyr sannsynligvis at du må gjøre forholdet med partneren din litt dypere for at dere skal forstå at hvis begge deler nyter sidesprang, finnes det ingen grunn til at dere ikke gir hverandre tilgivelse. Men noen ganger er det mer vanskelig å konfrontere problemene sine er veldig viktig, og du må være forberedt til å be om tilgivelse, akkurat som om du ville tilgi om partneren din bad deg om tilgivelse. Hvis du skal ønske noe i det hele tatt i gjengjeld, kan det bare være en ting – trekant!

Sidesprang med tilgivelse!

Hvis du er sikker på at du ønsker å ha litt moro med folk som ikke er din kjæreste, så trenger du ikke å oppfatte saken som en tragedie! TVERT IMOT! Å være utro kan være helt spennende, fint og til og med bra, bare hvis du får tilgivelse fra partneren din. Men ja, vi skal være realistiske – det kan bli komplisert. Men skulle ikke det! I dagens verden brukes uttrykket «åpent forhold» nesten synonymt med forhold bare for sex, men det er helt feil. Noen folk lærer seg bare å skille mellom sex og kjærlighet, de tenker åpen, og har derfor bedre muligheter, da er tilgivelse ikke nødvendig i det hele tatt! Vi nordmenn er beste i verden når det gjelder å tenke åpent, så sjansen at du får tilgivelse fra partneren din etter en sidesprang er kjempestore! Sidesprang kan du skjule også, og selvfølgelig må du ikke flørte med alle du treffer, da blir sjansene for tilgivelse mindre. Bruk internett, registrer deg, og søk anonymt og trygt!

Se flere bilder

Venner

JohnA (23)

SexyBack (19)

SexyFantasty (28)

SiljeMartine (29)

Regnstorm (24)

HeiteCurver (23)

Allerede medlem?