×
Allerede medlem?
Glemt ditt passord?

Partner din tilgir og sexlivet deres blir bedre

Det er selvfølgelig den beste situasjonen når din partner tilgir og etterpå blir deres sexliv bedre. Når en partner er utro, så er det et sikkert tegn at forholdet funker ikke som det skulle. Kanskje sexlivet er for kjedelig og da kan et sidesprang være en bra mulighet for å opplive sexlivet! Sidesprang kan bringe nye erfaringer og inspirasjoner. Kanskje du har lært en ny stilling eller fått andre tips, så kan du vise det til din partner. For å få nye inspirasjoner hvis sexlivet har blitt kjedelig, kan man teste for eksempel rollespill. Møtt din kjæreste i en bar eller i en restaurant og man kan late som om man er en helt annen person. Det blir spennende å gjenoppleve første møtet. Du og din partner får fart igjen på forholdet deres. Snakk om det hva dere ønsker og så vil sexlivet deres forbedre seg. Ikke vær sjenert, vår partnerskap og vårt sexliv takker!

Partner din tilgir, men dere må bygge opp tillit igjen

Det kan selvfølgelig også skje at du forteller alt om sidesprangen din, men partner reagerer ikke slik som du ønsket. Du ville fortelle alt fordi du elsker din partner og du har samvittighetsnag. Men han eller hun er bare sjokkert og skuffet. Prøv å forklare hvorfor du var utro og hva du tenker om saken. Spør også din partner hva han eller hun tenker. Hvis din partner elsker deg og tror at dere kan likevel være sammen, er alt fint. Dere må bare bygge opp tillit igjen. Det trenger tid og du må være tålmodig. For kvinner er det ibland mer vanskelig å forstå at mannen var utro men det hadde ikke noen betydninger. Hvis kvinner er utro er det nesten alltid fordi de har følelser for en annen mann, mens menn er utro fordi de leter etter seksuelle avveksling – les mer om fakta om utroskap!

Partner din gjør slutt

Den verste situasjonen for deg er hvis din partner kan ikke forstå hvorfor du var utro. Din partner er bare skuffet og vil ikke ha noe å gjøre med deg. Du må akseptere det. Tilgivelse er ikke alltid garantert når du forteller om sin utroskap. Din partner elsker deg og du har misbrukt hans eller hennes tillit. For mange personer er troskap en av de viktigste ting når det gjelder forhold. Og så kan det skje at dere må skilles, selv om du var modig og fortalte om sidespranget og ba om tilgivelse. Du må tenke om hele saken. Hvis risiko er for stort at din partner stikker fra deg og du vil være sammen med ham eller henne, så ikke fortell at du har vært utro. Hvis sidesprang hadde ikke betydning, må din partner ikke erfare om det.

Se flere bilder

Venner

JohnA (23)

SexyBack (19)

SexyFantasty (28)

SiljeMartine (29)

Regnstorm (24)

HeiteCurver (23)

Allerede medlem?