×
Allerede medlem?
Glemt ditt passord?

Utroskap mot kjæreste

Ja, det er ikke noe dårlig, moralsk feil eller engang uvanlig å være utro mot sin kjæreste! Tvert imot, mange folk pleier, og forskjellige folk har forskjellig forhold til sin kjæreste. Vi er ikke alle samme folk, og vi lever forskjellige liv, så du selv må bestemme hva er best for deg. Noen ganger vil du at det blir veldig dårlig hvis din partner finner ut at du løy til ham, men det trenger ikke være en tragedie. Kjæreste er en viktig person i livet ditt, så du må SKJULE UTROSKAPEN med alle mulige krefter! Lær deg alle fakta om utroskap! På den andre siden, kan utroskapen bli en del av ekteskapet eller forholder ditt, og din kjæreste kommer ikke til å bry seg mye om det. Vi bor jo i tjueførste århundre, forståelsesårhundre! Hvorfor skal det ikke være OK å oppfylle alle behovene våre og fortsette å leve normalt?

Første mulighet – skjul alt fra din kjæreste!

Du må lære deg kunsten å late som om ingenting skjedde! Ok, først og fremst må du skjule alle tegn på utroskap. Aldri sminke deg når du skal «møte en venninne» foran din kjæreste, heis og andre steder er også OK til dette, og elskeren din har sikkert litt forståelse han også. Du skal heller ikke drive å leke med å komme hjem med sminke på, med tegn på utroskap (særlig blåmerker!!), du skal rett og slett komme hjem sånn som du gikk ut! Den letteste måten at han ikke finner ut hva du driver med er å bruke internett – registrer deg hos hvor du har fullstendig frihet til å velge mellom mange kåte potensielle elskere, og din kjæreste kommer ikke til å vite at du flørter fordi du gjør det online! Viktig – aldri si til kjæreste at du kommer til å treffe en venn av motsatt kjønn. Din kjæreste kommer til å misstenke at du har affære hvis du begynner å oppføre deg annerledes med ham/henne, og vennlig mot folk dere treffer. Online dating er en bra måte å unngå dette!

Andre mulighet – bry deg ikke om noe! Din kjæreste må forstå at det bare er moro!

Det du har samleie med er i bunn og grunn valget ditt, og kjæreste trenger ikke å ha noe påvirkning på bestemmelsene dine. Kroppen er din eiendom, og du bestemmer over den. Hvis du er kåt og den kjæreste ikke gjør noe når det gjelder den kjempestore seksuelle lysten din, så kan du bare registrere deg hos oss og finne litt mer moro enn du vanlig får. Det at du bruker internett for å finne engangsligg betyr ikke at du skal forandre deg i forhold med din kjæreste! Forresten, det er i virkeligheten ingenting som har forandret seg mellom dere to, hvis du har vært utro og han elsker deg, er det normalt med tilgivelse. En mulighet til – registrer deg sammen med din kjæreste på nettet hos oss og finne noen som er tent og vil ha trekant med dere to! Uansett av det om du er mann eller kvinne, om du søker menn eller kvinner, så finner du sikker folk som har lyst til ha trekant med deg. Registrer deg og frisk opp sekslivet dit på mange forskjellige muligheter!

Se flere bilder

Venner

JohnA (23)

SexyBack (19)

SexyFantasty (28)

SiljeMartine (29)

Regnstorm (24)

HeiteCurver (23)

Allerede medlem?