×
Allerede medlem?
Glemt ditt passord?

Fakta om utroskap i forhold

Det finnes mange forskellige grunner hvorfor man selv eller partner er utro – fakta beviser at den mest populære grunnen er at man ønsker seksuelle avveksling. Mens menn er utro fordi partner kan ikke oppfylle sex-fantasier, er kvinner utro fordi de forelsker seg i en annen person. Menn versus kvinner – sex-fantasier versus følelser: er det fakta eller fordommer? Det stemmer ikke alltid, men mange undersøkelser handler om disse fakta. Hva er andre grunner da? Kanskje vi mennesker er ikke forberedte til å leve i et monogamt partnerskap. Det kan skje at vi er i et forholdet men vi er ikke lykkelig. Kanskje partneren ikke interesserer seg nok eller forholdet funker ikke ennå. Selvfølgelig blir man også mer selvbevisst hvis man har flere seksuelle partnere. Når kommer harde fakta: ifølge et samlivsundersøkelse er hver femte nordmann utro. Det er sågar 32% i aldersgruppen 18 til 24 år som oppgir at utroskap var hovedårsaken til bruddet.

Fakta om sidesprang i forholdet

Hvis kjæreste er utro, hva betyr det for forholdet? Man er ikke bare utro når man lever i et ulykkelig forhold. Fakta sier at det allikevel eksisterer faren at man faller for fristelsen selv om man er lykkelig i partnerskapet sitt. Men det stemmer i alle fall at man prøver å flykte fra et uoppfyllende forhold. Og det er ikke et problem. Man kan bestemme selv om man vil ende forholdet etterpå. En sidesprang må ikke alltid innebære at man gjør slutt, det kan også friske opp partnerskapet. Her kommer fakta: Først må man bestemme om man vil skrifte sidesprang. Så lenge sidespranget ikke hadde noe betydning, så er det fint når man ikke snakker om det. Tilgivelse er er jo ikke alltid garantert. Hvis du vil fortelle om sidespranget på grunnen av samvittighetsnag, så er det viktig at du ikke forteller for mange fakta. Du vil jo ikke krenke kjæreste din. Når gjelder det hvordan partner reagerer: to fakta – slutt eller tilgivelse. Hvis partneren tilgir finnes det to muligheter. Enten dere må bygge opp tillit igjen eller så kan det være begynnelse av kreative sex-fantasier.

Fakta om hvor man starter en affærer

Hvordan finner man en affære? Fakta sier at de meste affærer begynner med noen man allerede kjenner. Hva betyr det? De er venner, bekjente, naboer aller kolleger. Når det gjelder sidesprang, ligger fristelsen ikke bare i muligheten men også nærheten. Hvis vi kjenner allerede den andre personen, så har vi noe til felles. Det er første skritt for å begynne en mer intim forbindelse. Hva sier fakta om tilfeldige bekjentskap? Det skjer veldig sjelden bortsett fra når man er på ferie! Forskere fant ut at 36% av potensielle sidesprang angir at en feriested er den perfekte sted for en sidesprang. Grunnen er lett å forstå – for det meste møter man feriebekjente ikke i hverdagen. Hva skjedde på ferie har ingen betydning for hverdagslivet med partner. Men det finnes også en annen møteplass for sidesprang. Internett. Både menn og kvinner benytter såkalte nettdating-sider. Fakta sier at onlineflørt er veldig populær. Det finnes mange nettsider for dating – ikke bare dating men også sexdating. Man kan velge hva man vil. To fakta til: 59% av mennesker som hadde sidesprang hadde vært utro flere gang. For det meste er menn oftere utro enn kvinner.

Se flere bilder

Venner

JohnA (23)

SexyBack (19)

SexyFantasty (28)

SiljeMartine (29)

Regnstorm (24)

HeiteCurver (23)

Allerede medlem?